24 stk.
900 g hvedemel
300 g hvid hvedemel
6 1/2 dl mælk
2 dl fromage frais
50 g gær
3 tsk salt
2 tsk sukker
1 dl flydende becel let
450 g revet skinke
2 poser revet ost
1 æg til pensling
Fremgangsmåde
- Lun mælken og opløs gæren heri.
- Kom melet og de øvrige ingredienser i, og ælt til en ensartet dej.
- Lad dejen hæve i 40 min.
- Del dejen i to lige store dele, og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
- Rul hver dejkugle ud til en stor firkant ca. 20 x 20 cm. Lad dem hvile i ca. 5 min.
- Rul dem ud endnu engang og del hver firkant i 4 kvadrater.
- Kom fyld på hvert dejstykke og fold dejen sammen.
- Læg dem på en bageplade med samlingen nederst, og lad dem hæve ca. 15 min. Pensl med æg.
- Bag dem i ovnen i en 225 grader (varmluft 210 grader) forvarmet ovn i ca. 15 min.
Opskriften er fra Amo's den store bagebog 2.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar