mandag den 7. november 2011

Handies med skinke og ost - perfekte til madpakken

Handies med skinke og ost
24 stk.

900 g hvedemel
300 g hvid hvedemel
6 1/2 dl mælk
2 dl fromage frais
50 g gær
3 tsk salt
2 tsk sukker
1 dl flydende becel let
450 g revet skinke
2 poser revet ost
1 æg til pensling


Fremgangsmåde
  1. Lun mælken og opløs gæren heri.
  2. Kom melet og de øvrige ingredienser i, og ælt til en ensartet dej.
  3. Lad dejen hæve i 40 min.
  4. Del dejen i to lige store dele, og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter.
  5. Rul hver dejkugle ud til en stor firkant ca. 20 x 20 cm. Lad dem hvile i ca. 5 min.
  6. Rul dem ud endnu engang og del hver firkant i 4 kvadrater.
  7. Kom fyld på hvert dejstykke og fold dejen sammen.
  8. Læg dem på en bageplade med samlingen nederst, og lad dem hæve ca. 15 min. Pensl med æg.
  9. Bag dem i ovnen i en 225 grader (varmluft 210 grader) forvarmet ovn i ca. 15 min.

Opskriften er fra Amo's den store bagebog 2.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar