fredag den 4. november 2011

Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde

Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde
3-4 personer

Ingredienser

3-4 porrer
500 g hakket kalv/svin
1-2 revet/blendet løg
1 æg
1 dl havregryn/rasp eller 100 gram mel
1 tsk salt
1/4 tsk peber
ca. 1 dl mælk

Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne undtagen porrerne sammen til en fars. Sæt farsen i køleskabet i ca. 1 time. Skær porrerne i ca. 6 cm lange stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.

Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre, ellers hænger farsen ikke ved.

Drys et lag rasp på et stykke bagepapir. Bred en skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå. Saml farsen om porren og vend rullen i rasp. Brun rullerne på panden i ca. 2 minutter på hver side. Dæmp varmen og steg ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.


Opskriften er en blanding af disse to: Grillguru og Vi Skal Spise








Ingen kommentarer:

Send en kommentar