3-4 personer
Ingredienser
3-4 porrer
500 g hakket kalv/svin
1-2 revet/blendet løg
1 æg
1 dl havregryn/rasp eller 100 gram mel
1 tsk salt
1/4 tsk peber
ca. 1 dl mælk
500 g hakket kalv/svin
1-2 revet/blendet løg
1 æg
1 dl havregryn/rasp eller 100 gram mel
1 tsk salt
1/4 tsk peber
ca. 1 dl mælk
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne undtagen porrerne sammen til en
fars. Sæt farsen i køleskabet i ca. 1 time. Skær porrerne i ca. 6 cm lange
stykker og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Lad porrerne dryppe godt af i en si, de skal være tørre,
ellers hænger farsen ikke ved.
Drys et lag rasp på et stykke bagepapir. Bred en
skefuld fars ud på papiret og læg porren ovenpå. Saml farsen om porren og
vend rullen i rasp. Brun rullerne på panden i ca. 2 minutter på hver
side. Dæmp varmen og steg ca. 5 minutter på hver side, til de er
gennemstegte.
Opskriften er en blanding af disse to: Grillguru og Vi Skal Spise
Opskriften er en blanding af disse to: Grillguru og Vi Skal Spise
Ingen kommentarer:
Send en kommentar