Broccolisalat
Ingredienser
2 broccoli hoveder
2 små dåser ananas
100 g rosiner
1 stort rødløg (eller to små)
150 g bacon i tern
Dressing
3 dl. creme fraiche 18 % (eller 2 dl. fromage frais og 1 dl. let mayonaise)
3 dl. creme fraiche 18 % (eller 2 dl. fromage frais og 1 dl. let mayonaise)
4 tsk hvidvinsbalsamico
2 spsk sukker
Salt og peberFremgangsmåde
Broccolien renses og deles i små bider. Stokken skrælles og
skæres i tern. Kog noget vand og hæld det over stokken og lad det stå i ca. et minut. Gør det samme med buketterne, men kun i kort tid. Overhæld broccolien med koldt vand. Skær ananas og løg i små tern. Bacon steges sprødt på panden. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Bland det hele sammen og fordel baconen ovenpå.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar