onsdag den 2. november 2011

Broccolisalat

Broccolisalat

Ingredienser
2 broccoli hoveder
2 små dåser ananas
100 g rosiner
1 stort rødløg (eller to små)
150 g bacon i tern

Dressing
3 dl. creme fraiche 18 % (eller 2 dl. fromage frais og 1 dl. let mayonaise)
4 tsk hvidvinsbalsamico
2 spsk sukker
Salt og peber

Fremgangsmåde
Broccolien renses og deles i små bider. Stokken skrælles og skæres i tern. Kog noget vand og hæld det over stokken og lad det stå i ca. et minut. Gør det samme med buketterne, men kun i kort tid. Overhæld broccolien med koldt vand. Skær ananas og løg i små tern. Bacon steges sprødt på panden. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Bland det hele sammen og fordel baconen ovenpå.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar