tirsdag den 15. november 2011

Cremet avocadopasta med kylling

Cremet avocadopasta med kylling
2 personer


Ingredienser
2 avocadoer

Saften fra 1/2 citron
4 tsk. olivenolie
2 fed hvidløg, pillet
Salt og peber
2 kyllingefileter
170 g. spaghetti
100 g. ærter
4 forårsløg, skåret i skiver

Fremgangsmåde
1. Kyllingefileterne steges på panden og krydres med salt og peber.
2. Spaghettien sættes over kog (følg anvisningen på pakken).
3. Hvidløg, olivenolie, citronsaft og avocado blendes til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.
4. Bland spaghettien med avocadocremen, ærter og forårsløg og server pastaretten sammen med kyllingefileten.

Inspiration til retten er hentet fra denne side.

Super lækker og cremet pastaret og så var den virkelig hurtig at lave.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar