Rødbedesalat med rucola, valnødder og mozzarella
4 personer
Ingredienser
500 g mellemstore rødbeder
1 hakket rødløg
1 æble i tern
1 håndfuld rucola
25 g valnøddekerner
125 g små mozzarellakugler (eller evt. feta)
Bærvinaigrette
3 spsk hindbæreddike evt sherry- eller æbleeddike
1 oliven– eller valnøddeolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Vask rødbederne, og kog dem i vand, til de er møre. Det tager fra 25 til 45 minutter efter størrelse. Mærk med en nål. Kom dem i koldt vand, og gnid skrællen af. Skær dem i tern eller strimler og bland dem med de øvrige ingredienser. Pisk dressingen sammen, smag til med salt og peber og vend den i salaten.
Vask rødbederne, og kog dem i vand, til de er møre. Det tager fra 25 til 45 minutter efter størrelse. Mærk med en nål. Kom dem i koldt vand, og gnid skrællen af. Skær dem i tern eller strimler og bland dem med de øvrige ingredienser. Pisk dressingen sammen, smag til med salt og peber og vend den i salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar