Boller i karry med mango
3-4 personer
Ingredienser
Kødboller
500 g. hakket svinekød
1 chili, finthakket
1 1/2 spsk. hvedemel
1 æg
1-2 gulerødder, revet
1 løg, revet
Salt og peber
Vand
1/2 terning grøntsagsbouillon
Karrysauce
Karrypulver (så meget som du kan lide)
1 løg, revet
9 dl vand fra kogningen
1 dl minimælk
Maizena jævner
1 mango9 dl vand fra kogningen
1 dl minimælk
Maizena jævner
Kogte ris
Fremgangsmåde
Ingredienserne til farsen blandes sammen og stilles evt. på køl i en halv time. Vand og bouillon sættes i kog og kødbollerne formes og koges i ca. 8-10 min. Kødbollerne tages op af vandet. Gem 9 dl af vandet til saucen.
Svits karryen og brun løget i en stor gryde. Tilsæt kogevandet og lidt mælk, jævn med maizena jævner.
Skær mangoen i tern og tilsæt den saucen sammen med
kødbollerne. Smag til med salt og karry. Server med kogte ris.
Så var inspirationen til onsdagens aftensmad reddet - jeg takker :-)
SvarSletDet lyder godt. Håber du også syntes om det så :-)
SvarSlet