tirsdag den 11. oktober 2011

Boller i karry med mango


Boller i karry med mango
3-4 personer

Ingredienser


Kødboller

500 g. hakket svinekød
1 chili, finthakket
1 1/2 spsk. hvedemel
1 æg
1-2 gulerødder, revet
1 løg, revet

Salt og peber
Vand 
1/2 terning grøntsagsbouillon


Karrysauce

Karrypulver (så meget som du kan lide)
1 løg, revet
9 dl vand fra kogningen
1 dl minimælk
Maizena jævner
1 mango

Kogte ris

Fremgangsmåde
Ingredienserne til farsen blandes sammen og stilles evt. på køl i en halv time. Vand og bouillon sættes i kog og kødbollerne formes og koges i ca. 8-10 min. Kødbollerne tages op af vandet. Gem 9 dl af vandet til saucen.
Svits karryen og brun løget i en stor gryde. Tilsæt kogevandet og lidt mælk, jævn med maizena jævner.  
 Skær mangoen i tern og tilsæt den saucen sammen med
 kødbollerne. Smag til med salt og karry. Server med kogte ris.





2 kommentarer:

  1. Så var inspirationen til onsdagens aftensmad reddet - jeg takker :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder godt. Håber du også syntes om det så :-)

    SvarSlet