tirsdag den 20. juli 2010

Græske hakkebøffer

Græske hakkebøffer
3 stk.

Ingredienser:
375 g. hakket oksekød 6-10 %
Ca. 100 g. Feta i blok
Krydderier

Fremgangsmåde:
Farsen blandes med forskellige krydderier. Jeg brugte tørret persille, hvidløgssalt og allround krydderi. Form farsen rundt om fetaen og steg på panden i ca. 8 min.

Næringsindhold pr. stk./pr. 100 g.:     

Energi          280 kcal        177 kcal
Protein           29 g              18 g
Kulhydrat       1,8 g             1,1 g
Fedt               17  g             11 g
Feta, allround krydderi, hvidløgssalt og tørret persille

Hakket oksekød blandes med krydderierne

Feta ligges på farsen

Farsen foldes rundt om fetaen

På panden med bøfferne

De færdigstegte hakkebøffer

1 kommentar: