Sesam-stegt laks med avokadosalat
2 personer
Ingredienser
300 g. laks, uden skind og ben
Salt
Sesamfrø, både gule og sorte
Olie til stegning
125 g. udonnudler
1/2 dl soja
1 spsk. sukker
1/4 dl. limesaft/citronsaft
3 modne avokadoer
3 forårsløg, snittet
Fremgangsmåde
Skær laksen i 4-6 stykker. Drys med salt, og vend dem i sesamfrø. Rist dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og færdigtilberedte. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af. Rør soja, sukker og lime/citronsaft sammen. Vend halvdelen af dressingen med nudlerne. Skær avokadoerne i skiver, og anret dem topppet med forårsløg. Dryp med resten af dressingen og server.
Det smagte rigtig godt, men jeg foreslår at man også spiser noget lækkert brød til retten, da det ellers ikke mættede i så lang tid.
Opskriften er fundet i Femina nr. 36, 2011.
Det ser ellers lækkert ud :-)
SvarSletDet var det også :-)
SvarSletEj hvor lækkert! Jeg synes laks og semsamfrø smager så godt sammen!
SvarSletDet smagte altså også bare super godt! Og velkommen til :-)
SvarSlet